|
Sportino 2009/2010 |
| Autor |
Wiadomość |
Patryk2224
Uwierz w siebie 

Punkty: 38
|
|
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010
|
|
|
Przegraliśmy z Anwilem 84:73
Ale podobno w dobrym stylu graliśmy lepiej niż ostatnio |
|
| Uwierz w siebie |
|
|
|
 |
krzysiek16ino

Wiek: 20 Dołączył 772 dni temu Posty: 1919 Skąd: Inowrocław
Punkty: 1411
|
|
|
|
|
Tak myślałem, że Sportino przegra xD niestety to już standard w tym sezonie...
PS. Nie piszemy postu pod postem bez wyraźnej potrzeby...w ciągu 24h można edytować napisany wcześniej post... |
|
 |
|
|
|
 |
Patryk2224
Uwierz w siebie 

Punkty: 38
|
|
|
|
|
Ups sorki nie wiedziałem
Według mnie wygramy dopiero 14 lutego z Polonią 2011 |
|
| Uwierz w siebie |
|
|
|
 |
basketboy

Dołączył 58 dni temu Posty: 47
Punkty: 111
|
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010
|
|
|
Siemka... Jestem w klubie kibica [E] ale musze stwierdzić obiektywnie że mamy spadek do 1 lgi. Polonia 2011 wygrała spotkanie ze zniczem a wiec już nawet do nich tracimy 2 pumkty. Nie wiem czy oglądaliście to spotkanie na tvp sport bo ja tak i odniosłem wrażenie, że znicz specjalnie podłożył sie młodym i ambitnym warszawiakom. Doszedłem do wniosku,że pozostałe drużyny robią wszystko żeby spuścić z ligi NAS i kotwice. Obiektywnie stwierdzam że tak bedze najsprawiedliwiej... Polonia 2011 gra sezon samymi polakami i zobaczcie... przegrywa mecze ale różnica kilku oczek i po zacietych końcówkach. A my?? klub który miał być "czarnym koniem rozgrywek" który bez problemu zamknął budżet i spokojnie rozpoczął przygotowania wygrał dwa mecze różnica jednego punktu. Przed sezonem gdy zarzad zastanawial sie jakiego trenera wybrać (sasza czy karol) dziwiłem sie i mowiłem "pewnie że karol nad czym oni myślą) Po tym jednak co zobaczyłem na pierwszych meczach ligi wiem ze sie myliłem. Karol postawił na "swoich zawodników (Raczyński Arabas Bigus Łuszczewski) w zespole pozostał już tylko Przemek... Amerykanie- Scott Anderson Jarvis . Ogolnie też niewypały bo może Tedd rzucał te 20 pkt na mecz ale zespoł i tak przegrywał więc co to nam dało?? G... !! Reszta obcokrajowców Bogavać Ibrahim . Slavisa dobrą forme prezentował tylko na turnieju przedsezonowym a teraz... niewypał Więc do kogo mieć tu pretensje jak nie do pana Mariusza Karola Oczywiście również do nieudolnego zarządu... Ludzie kompletnie nie maja pojecia na czym polega koszykowka a pchaja sie za biurko ! Co teraz będzie hmm... Ja scenariusz widze tylko jeden- oczywiście SPADEK,zarzad podaje sie do dymisji, ma stanowisku trenera pozostaje Saszam, spokojnie buduje sklad na 1 lige ( no chyba ze miasto wykupi dziką karte to na ekstraklase) i wszystko da sie naprawic co spierniczył pan karol . Sasza ma głowe na karku i da se rade. Aha mam prośbe do przyszłego zarzadu- zrezygnujcie z Artura Robaka... bo nie wiem czy nikt tego nie widzi jak on sie kompromituje na boisku?? No dobra kończe myśle że wszystkim jasno przedstawiłem sytuacje inowroclawskiej koszykówki który po raz kolejny jest na dnie!!! pozdro i nie pozostaje nam nic innego jak "Czekać na lepsze jutro" |
|
|
|
|
 |
MW14
SkAtE Princess :* 

Wiek: 16 Dołączyła 714 dni temu Posty: 4483 Skąd: Inowrocław
Punkty: 2976
|
|
|
|
|
 |
basketboy

|
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010
|
|
|
Ja byłem..i muszę przyznać że dwie pierwsze kwarty grali dobrze.... |
|
|
|
|
 |
Dzz

Punkty: 904
|
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010
|
|
|
| Ale mecz trwa cztery kwarty, a nie dwie, wiec lepiej powiedziec, ze grali slabo. |
|
|
|
|
 |
MW14

|
|
|
|
|
 |
basketboy

|
|
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010
|
|
|
| MW14 napisał/a: | Widziałam Cię z żoną |
Hehe to nie moja żona..... !
wole dziewczyny,,,
| MW14 napisał/a: | Pierwsza kwarta, tzn. jej początek Sportino wygrywało, a później... Szkoda gadać |
dwie ostanie kwarty,,,,nie było aż tak źle...
najważniejsze że walczyli.... |
|
|
|
|
 |
MW14

|
|
|
|
|
 |
basketboy

|
|
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010
|
|
|
| MW14 napisał/a: |
Pf... Zawsze walczą i nigdy nic z tego nie mają jakoś... |
nie zawsze walczą..... |
|
|
|
|
 |
Zielok
ino-online.pl

Punkty: 297
|
|
Wysłany: Sob 13 Lut, 2010
|
|
|
| No i tak jak powiedziałem na początku tego sezonu. I LIGA WITA SPORTINO - chociaż tam będziemy mogli być gdzieś w górnej części tabeli... |
|
 |
|
|
|
 |
basketboy

|
|
Wysłany: Nie 21 Lut, 2010
|
|
|
| Cytat: | | No i tak jak powiedziałem na początku tego sezonu. I LIGA WITA SPORTINO - chociaż tam będziemy mogli być gdzieś w górnej części tabeli... |
No ja nie wiem czy wyżej ...tam już amerykanów nie będzie w 1 Lidze,,,,
więc wątpię w to,,, |
|
|
|
|
 |
Kint

Dołączył 8 dni temu Posty: 18 Skąd: Inowrocław
Punkty: 21
|
|
Wysłany: Pią 05 Mar, 2010
|
|
|
| Gdyby Aleksander Krutikow prowadził zespół od początku rozgrywek, Sportino byłoby na wyższej pozycji niż teraz. Niestety, po raz kolejny raz wyszło jak wyszło, a Inowrocław znowu jest na szarym końcu. Wystarczyło pozwolić Krutikowowi pozwolić budować drużynę. Szkoda, bo apetyty były większe, po 10 miejscu w zeszłym sezonie. |
|
|
|
|
 |
Lesiu12345

Dołączył 218 dni temu Posty: 97
Punkty: 209
|
|
Wysłany: Pią 05 Mar, 2010
|
|
|
gdzie pan Cezary R.... to zawsze problemy, rozpieprzył Notec rozwalił Sportino |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|