|
|
| Autor |
Wiadomość |
KaSSia

Informacje

Wiek: 16 Dołączyła 704 dni temu Posty: 72 Skąd: Ino /Nowe Punkty: 0
|
|
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008
|
|
| jak byłam mała tez chciałam byc weternarzem , ponieważ kocham zwierzęta ale gdy poszlam z moim kotem do weterynarza i zobaczylam te wszystkie zwierzaki stwierdziłam że nie moge tego robić. poprostu mi przeszlo =] |
|
|
|
|
Adamitsu

Informacje

|
|
|
|
| Ja jeszcze nie wiem km chce byc ale jak bym miał teraz sobie kierunek wybrał to psychologa bym chyba wziął ... |
|
 |
|
|
|
aniolek
I`ll always have You :* 
Informacje

Wiek: 20 Dołączyła 909 dni temu Posty: 1789 Skąd: Ino Punkty: 864
|
|
|
|
hotelarz albo/i dekorator wnętrz |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
KaSSia

Informacje

Wiek: 16 Dołączyła 704 dni temu Posty: 72 Skąd: Ino /Nowe Punkty: 0
|
|
|
|
| ooo teraz jakoś tak ostatnio chciałam zostać dokoratorką wnetrz ale jak zwykle mi przeszło :lol: |
|
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008
|
|
mnie już od dłuższego czasu trzyma i wszyscy jak coś w chacie robią to mi się o zdanie pytają |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

Wiek: 20 Dołączył 915 dni temu Posty: 2559 Skąd: Inowrocław Osiedle: Solno
Punkty: 2350
|
|
|
|
| A ja ostatnio myślę o klimatologii (tylko nie wiem czy gdzieś blisko mozna to studiować) lub może w inie kierunek informatyka w zarządzaniu... |
|
يبحث عن فتاة جميلة وذكية السمر من جيبوتي وسلطنة عمان واليمن
Mert ha álmodnak egy nő, akkor nem lehet...  |
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
nie wiem czemu ale z klimatologia skojarzyło mi się generalnie wybrzeże |
|
|
|
|
rochicz

Informacje

Wiek: 17 Dołączył 703 dni temu Posty: 389 Skąd: Inowrocław Punkty: 129
|
|
|
|
Jak byłem mały... bardzo mały to mówiłem, że chiałbym być prawnikiem i naprawiać samochody.
Później (tak 2 lata wstecz) chciałem być prawnikiem, ale już takim normalnym.
Teraz jakoś tak mi psychologia na myśl przyszła (często staram się "rozgryźć" człowieka i analizując jego zachowanie próbuje przewidzieć co teraz zrobi; robie tak np. jak rozmawiam z nowo poznanymi dziewczynami i w ten sposób dostosowuje się do nich- wiem dziwne).
Ewentualnie zostane żołnierzem lub przejde do Straży Granicznej, żeby podtrzymać tradycje mundurowego (Policja nie wchodzi w rachube, bo był bym pierwszym) w rodzinie. |
|
"Now that don't kill me,
can only make me stronger!" |
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 16 Dołączyła 857 dni temu Posty: 5679 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4158
|
|
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 911 dni temu Posty: 4723 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5571
|
|
Wysłany: Sob 14 Lut, 2009
|
|
zmieniły eis jakoś Wasze plany na przyszłość, czy może pozostajecie przy starych?
JA się zastanawiać będę między medycyną ( i może już nie tak koniecznie sądową, chociaż może), a ostatnio kręci mnie coraz bardziej ratownictwo medyczne...
to kim zostaniecie w przyszłości? |
|
| "Vita grata est - altera ex parte"mc |
|
|
|
natka200990

Informacje

Wiek: 19 Dołączyła 695 dni temu Posty: 464 Skąd: Ino Punkty: 285
|
|
|
|
Wcześniej chciałam być bibliotekarką Teraz się zastanawiam nad pracą w biurach podróży, czyli praca po studiach na kierunku turystyka i rekreacja. Jeśli jednak chciałabym wrócić do planów na bibliotekarkę to musiałabym iść na bibliotekoznawstwo i informacja naukowa. |
|
| Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie... |
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 911 dni temu Posty: 4723 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
|
|
|
|
| to chyba dużo czasu Ci nie zostało... |
|
|
|
|
natka200990

Informacje

Wiek: 19 Dołączyła 695 dni temu Posty: 464 Skąd: Ino Punkty: 285
|
|
|
|
Fakt, dużo nie mam czasu. Ale mam już plan. Moim priorytetem jest turystyka, jednak jeśli z różnych powodów nie będę mogla iść na ten kierunek to mogę spróbować na bibliotekoznawstwo. |
|
| Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie... |
|
|
|
martino18

Informacje

|
|
|
|
no dobrze mieć plan awaryjny jakiś
Moim okazał się medyk i ratownictwo, jednak po medyku czas na ciąg dalszy i niekoniecznie ratownictwa, chociaż, kto wie... |
|
|
|
|
silhouette

Informacje

Wiek: 18 Dołączyła 856 dni temu Posty: 2563 Osiedle: Nowe
Punkty: 3120
|
|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010
|
|
filozofem, podróżnikiem,muzykiem,tłumaczem...
kim chcecie być w przyszłości? |
|
"Cats and rabbits
Would reside in fancy little houses
And be dressed in shoes and hats and trousers
In a world of my own"e.a. |
|
|
|
|
|
|