|
|
| Autor |
Wiadomość |
kropeczka256
Tu i tam ... 
Informacje

Wiek: 19 Dołączyła 860 dni temu Posty: 900 Skąd: Inowrocław Osiedle: Mątwy
Punkty: 486
|
|
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008
|
|
| racja - i tak jeżdżą jak chcą... |
|
"Znalazła się poniekąd poza strumieniem upływającego czasu.
Obserwowała wprawdzie, jak płynie, ale nie brała udziału. Po prostu czekała, rozmyślając, kiedy jej życie zacznie się na nowo.." |
|
|
|
Agusia
Mądra Kobieta 
Informacje

|
|
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008
|
|
| Cytat: | Oprócz tego, że rondo musiało być naprawiane to duży plus dla niego - teraz samochod jezdza o wiele wolniej i mozna sprawniej przejsc na druga strone |
z tym się zgodzę. Poza tym nie narzekajcie na to rondo- obejrzyjcie sobie rondo , które jest w Janikowie :mrgreen:
U mnie na wsi (nie mieszkam w Inie) wiatraków jest sporo. Patrząc przez okno mojego pokoju widzę 12. Nie przeszkadzają
Co do Solanek t ja tęsknie za Mini Zoo. Frajda to byłą dla mnie, łaziłam tam z rodzicami jak byłam mniejsza
Poza tym, lubię Solanki, chociaż zawsze tam pełno ludzi , którzy przyglądają się jakby młodej kobiety na oczy nie widzieli . :roll: |
|
Pisz po polsku!
"W życiu niewiasty rozróżnić można7 okresów: niemowlę,dziewczynka,dziewczyna, młoda kobieta,młoda kobieta,młoda kobieta i młoda kobieta." |
|
|
|
kropeczka256
Tu i tam ... 
Informacje

|
|
|
|
Bo z Solankami to jest tak, że cała wiara jak w weekend przyjedzie ma stałą trasę - paw, muszla koncertowa, deptak nad stawek, mostek i prosto na tężnie i wracają taką samą trasą-dlatego najlepiej poruszac sie innymi ścieżkami, a już strzałem w dziesiątkę jest spacer w dzień powszedni - ja wybrałam się na rolki w środę - puściutko i spokojnie
wracając do tematu to tak jak mówiłam - wiatraki są ok, rondo ma plusy i minusy, rynek hmm można podyskutować, a ja się pochwalę - po miesiącu chodzenia po błocie mam nowiutką, równiutką i czyściutką ulicę |
|
Obserwowała wprawdzie, jak płynie, ale nie brała udziału. Po prostu czekała, rozmyślając, kiedy jej życie zacznie się na nowo.." |
|
|
|
Agusia
Mądra Kobieta 
Informacje

|
|
|
|
| Cytat: | Bo z Solankami to jest tak, że cała wiara jak w weekend przyjedzie ma stałą trasę - paw, muszla koncertowa, deptak nad stawek, mostek i prosto na tężnie i wracają taką samą trasą-dlatego najlepiej poruszac sie innymi ścieżkami, a już strzałem w dziesiątkę jest spacer w dzień powszedni - ja wybrałam się na rolki w środę - puściutko i spokojnie | racja, tam ludzi najwięcej.
Napisałabym gdzie dzisiaj ja spacerowałam spędziła, czas,ale nie napisze, bo przyjdziecie i będzie pełno ludzi,a teraz nie było nikogo
I na tężniach tez nie było nikogo ;o |
|
Pisz po polsku!
"W życiu niewiasty rozróżnić można7 okresów: niemowlę,dziewczynka,dziewczyna, młoda kobieta,młoda kobieta,młoda kobieta i młoda kobieta." |
|
|
|
kropeczka256
Tu i tam ... 
Informacje

|
|
|
|
To podaj na wiadomość prywatną tylko mnie nie powiem nikomu <ciii> |
|
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Cze, 2008
|
|
Mi sie podoba ten projekt.
Może jest zielono ale w końcu Inowrocław to wielkie Uzdrowisko
Niech sie juz zabierają za prace ! Jestem ciekawy jak to będzie. |
|
|
|
|
kropeczka256
Tu i tam ... 
Informacje

|
|
Wysłany: Czw 19 Cze, 2008
|
|
Byłam ostatnio w Solankach - skończyli już przebudowę pod muszlą koncertową - jest zupełnie inaczej, ale ładnie |
|
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Cze, 2008
|
|
W gazetce Inowrocławia Było napisane że mają zamiar postawić Wagon Tramwajowy Na rynku Dla mnie to jest zły pomysł. Ten Wagonik to jużzabytek inowrocławia a jak stanie na miescie to nie chce myśleć co lujostwo z nim zrobi. |
|
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 17 Dołączyła 895 dni temu Posty: 5687 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4171
|
|
|
|
|
kropeczka256
Tu i tam ... 
Informacje

|
|
Wysłany: Nie 22 Cze, 2008
|
|
tak Ci robotnicy są świetni - ja się ostatnio zastanawiałam, kiedy oni pracują, skoro cały czas się za kimś oglądają i zagadują
też jestem ciekawa co z fontanna |
|
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 17 Dołączyła 895 dni temu Posty: 5687 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4171
|
|
Wysłany: Wto 24 Cze, 2008
|
|
Wydaje mi sie, że właśnie przez to prace idą trochę wolniej niż powinny, ale to w sumie nie nasza sprawa.
A o co chodzi z tymi tablicami, na których są zdjęcia Jana Pawła II na przeciwko muszli w Solankach? |
|
"Nie kochaj kogoś, kto nie wart twej miłości.
Nie dawaj nigdy serca w ofierze,
lecz gdy pokochasz - to kochaj szczerze..."
Piszę poprawnie po polsku. |
|
|
|
Wolti

Informacje

Wiek: 20 Dołączył 792 dni temu Posty: 209 Skąd: Inowrocław Punkty: 177
|
|
Wysłany: Sro 09 Lip, 2008