|
|
| Autor |
Wiadomość |
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 952 dni temu Posty: 4974 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5893
|
|
Wysłany: Czw 01 Sty, 2009 Hala/Noc Sylwestrowa 2008/2009
|
|
| Był ktoś? Co ciekawego było? |
|
"Vita grata est - altera ex parte"mc
 |
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 01 Sty, 2009
|
|
Ja byłem.
Pyde miałem niezłą.
Poznałem kilka dziewczyn.
Policja zwineła mojego znajomego
NO i drugiego kolege juz mieli w kajdankach w radiowozie ale udało sie załatwić i go puscili.
Z kolegami urwalismy lusterko w czyims samochodzie i skopalismy dwóch kolesi.
Gdy wróciłem do domu z niewiadomych przyczyn miałem kurtkę w krwi ale nie mojej.
Ogólnie na hali był syf Butelki latały, wiara sie sapała itp. |
|
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 952 dni temu Posty: 4974 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
|
|
|
|
| czyli krótko mówiąc, nie mam czego żałować... A młodzież jest coraz gorsza... |
|
"Vita grata est - altera ex parte"mc
 |
|
|
|
aniolek
I`ll always have You :* 
Informacje

Wiek: 20 Dołączyła 950 dni temu Posty: 1790 Skąd: Ino Punkty: 865
|
|
|
|
dokladnie, nie ma czego zalowac
a mlodziez hmm takie pokolenie plastiku i coca-coli w coraz gorszej wersji |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
W sumie nie masz czego żałować. Rok temu było 100000 razy lepiej wiara tanczyła starsi, młodsi. A teraz agresja panuje. W sumie Ja mieszkam na Krzymińskiego więc moje tereny. |
|
|
|
|
rochicz

Informacje

Wiek: 17 Dołączył 744 dni temu Posty: 389 Skąd: Inowrocław Punkty: 129
|
|
|
|
I pomyśleć, że moja rodzinka chciała tam pójść To by szybko wracali... he he |
|
"Now that don't kill me,
can only make me stronger!" |
|
|
|
martino18

Informacje

|
|
|
|
|
natka200990

Informacje

Wiek: 19 Dołączyła 735 dni temu Posty: 464 Skąd: Ino Punkty: 285
|
|
|
|
Kiedyś mnie wkurzały teksty w stylu "ach ta dzisiejsza młodzież", ale w sumie ludzie poniekąd mają racje, co do niektórych i można było to pewnie zobaczyć na hali.. Dlatego mnie tam nie kusiło iść.. |
|
| Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie... |
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
|
natka200990

Informacje

|
|
|
|
Ja nawet wiem na której fotce
Bo dodałeś na nk, ale jak przeglądałam te zdjęcia to nie zwracałam uwagi... Zbyt dużo ludzi, żeby się doszukiwać |
|
| Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie... |
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 17 Dołączyła 898 dni temu Posty: 5687 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4171
|
|
Wysłany: Pią 02 Sty, 2009
|
|
| A ja na hale nie chodze nigdy na sylwestra, bo nie widze jakoś w tym sensu^. A o 24.00 z okna mam takie same widoki, jak Ci co są na hali... Może nawet i lepsze... :mysli: ! |
|
"Nie kochaj kogoś, kto nie wart twej miłości.
Nie dawaj nigdy serca w ofierze,
lecz gdy pokochasz - to kochaj szczerze..."
Piszę poprawnie po polsku. |
|
|
|
natka200990

Informacje

|
|
|
|
Zgadzam się z MW14.. Też nigdy nie byłam na hali na sylwka, z prostego powodu, nie chce mi się, z okna widzę pokazy z hali... Mieszkam blisko hali, więc z lenistwa nie chodzę |
|
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
natka200990, ja bliżej mieszkam.
MW14, prawda jest taka że cie mama nie puści na hale a nie dlatego że nie ma sensu.
W tym roku było więcej osób niz w roku ubiegłym więc chyba ma sens. |
|
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 17 Dołączyła 898 dni temu Posty: 5687 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4171
|
|
|
|
|
natka200990

Informacje

|
|
|
|
| To, że Ty mieszkasz bliżej to nic nie znaczy. Tylko to, że jestem leniem i nie miałam ochoty wyjść i marznąć, żeby zobaczyć pokaz sztucznych ogni, który mam równie dobrze za oknem. |
|
|
|
|
|
|
|
|