|
|
| Autor |
Wiadomość |
szesnastka_o
Informacje

|
|
Wysłany: Wto 07 Kwi, 2009
|
|
| Nie wiem czy mam jaka kolwiek szanse sie tam dostac, nie chcialabym zmarnowac podania. Wiec licze na okolo 130 punktow jest sens skladac tam podanie? |
|
|
|
|
silhouette

Informacje

Wiek: 18 Dołączyła 893 dni temu Posty: 2807 Osiedle: Nowe
Punkty: 3612
|
|
Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009
|
|
| Myślę, że jest sens składać tam podanie, bo znam osoby, które miały mniej punktów i chodzą do dobrych klas w tej szkole. |
|
"Świat jest jeno szkołą szukania; nie o to chodzi, kto dopadnie, ale kto przemierzy piękniejszą drogę."
Michel de Montaigne |
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 949 dni temu Posty: 4973 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5890
|
|
|
|
| a dlaczego nie miałoby mieć sensu? przecież 130 pkt to nie jest zły wynik... |
|
"Vita grata est - altera ex parte"mc
 |
|
|
|
szesnastka_o
Informacje

|
|
|
|
| martino18 napisał/a: | | a dlaczego nie miałoby mieć sensu? przecież 130 pkt to nie jest zły wynik... |
Mimo wszystko są lepsi ktorzy wybieraja sie do kaspra i jest ich na tyle wystarczajaco zeby zapelnic pelen sklad klas. Nawet nie bede miala paska wiec z czym do ludu... |
|
|
|
|
15damian1551
musicislife
Informacje

Wiek: 29 Dołączył 600 dni temu Posty: 67 Skąd: Inowrocław Punkty: 68
|
|
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009
|
|
ja mysle ze spokojnie do jakiejs z klas sie dostaniesz 130 to dobry wynik ja tez licze na taki wynik |
|
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 949 dni temu Posty: 4973 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5890
|
|
|
|
| szesnastka_o napisał/a: | | Mimo wszystko są lepsi ktorzy wybieraja sie do kaspra i jest ich na tyle wystarczajaco zeby zapelnic pelen sklad klas. Nawet nie bede miala paska wiec z czym do ludu... |
Tylko ci wszyscy "lepsi" niekoniecznie pójdą do Kaspra nawet, jeśli się dostaną... Jak ja startowałam to klasy całkowicie się zmieniały, bo masa ludzi rezygnowała bo dostała się wszędzie... Więc nawet z listy rezerwowej spokojnie ludzie się dostawali i z niskimi wynikami też... Myślę, ze nie powinnaś się zbytnio przejmować, tylko wystartować! Trzymam kciuki |
|
"Vita grata est - altera ex parte"mc
 |
|
|
|
15damian1551
musicislife
Informacje

|
|
|
|
| taka jest prawda w mojej klasie jest duzo "kujonow" < wkoncu najlepsza klasa w szkole> ktory mogli by spokojnie sie dostac do wymarzonych klas w kasprwoiczu ale oni wola isc do trojki, ci najlepsi nie zawsze wybieraja kasprowicza |
|
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 17 Dołączyła 895 dni temu Posty: 5687 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4171
|
|
|
|
|
15damian1551
musicislife
Informacje

|
|
|
|
| no bo tak jest w kazdej szkole i dlatego do kasprowicza nie jest az tak ciezko sie dostac jesli ktos tam chce isc :figielek: :figielek: |
|
|
|
|
szesnastka_o
Informacje

|
|
|
|
| Świetnie. To teraz wychodzi na to ze najcięzej bedzie nam sie dosTac do 3;/;/ |
|
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 17 Dołączyła 895 dni temu Posty: 5687 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4171
|
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2009
|
|
| Zawsze tak jest, bo jest najwiecej podań^ |
|
"Nie kochaj kogoś, kto nie wart twej miłości.
Nie dawaj nigdy serca w ofierze,
lecz gdy pokochasz - to kochaj szczerze..."
Piszę poprawnie po polsku. |
|
|
|
szesnastka_o
Informacje

|
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 2009
|
|
| No i po tej całej rekrutacji;) teraz tylko czekac na wyniki... Zdecydowałam sie na kaspra lingiwstyczną, 146 pk to chyba sie dostane jak myslicie?? |
|
|
|
|
|
|
|
|