|
Konopa, czyli piszemy wszystko co na temat ;] |
| Autor |
Wiadomość |
silhouette

Punkty: 1683
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009
|
|
|
Nie wiem jacy nauczyciele bedą w nowej klasie lingwistycznej, ale na pewno bedziesz miała chemie z Marcinkowska, biologię z Jabłońską, fizyke ze Stecem i geografie z Zygora. | ahura napisał/a: | jak pójdę do konopy to będę musiała zwracać się do nauczycieli per Panie Profesorze xD
A jak nie to co uwagę mi zwrócą ? lol |
Zazwyczaj nauczyciele nie zwracają nikomu uwagi i nic sie nie stanie, jak powiesz:"Prosze Pana", ale z czasem sę przyzwyczaisz, spokojnie Jest jedna babka od Wok-u, która szczególnie przywiązuje do tego wagę |
|
| Matematyka jest delikatnym kwiatem, który rośnie nie na każdej *gębie *i zakwita nie wiadomo kiedy i jak... |
|
|
|
 |
kropeczka256
Tu i tam ... 

Wiek: 18 Dołączyła 679 dni temu Posty: 828 Skąd: Inowrocław
Punkty: 401
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009
|
|
|
I pani Kłos, która obecnie jest na zwolnieniu lekarskim - pamietam jak poprawiała mojego kolegę
Oczywiście, że nie mają oni tytułów profesorskich - to jest taki tytuł zwyczajowy :
"W Polsce w szkołach średnich, zwłaszcza w liceach ogólnokształcących tradycyjnie nazywa się wszystkich nauczycieli profesorami, choć formalnie posiadają oni zwykle tytuł zawodowy magistra."
Ale też:
"Tytuł honorowy profesora oświaty może otrzymać nauczyciel dyplomowany"
Przyzwyczaisz się z czasem. Mimo wszystko to taka odmiana - brzmi poważniej, bo jesteś w poważniejszej szkole - średniej |
|
| "Znalazła się poniekąd poza strumieniem upływającego czasu. Obserwowała wprawdzie, jak płynie, ale nie brała udziału. Po prostu czekała, rozmyślając, kiedy jej życie zacznie się na nowo.." |
|
|
|
 |
ahura

Dołączyła 353 dni temu Posty: 2
Punkty: 2
|
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009
|
|
|
Napiszcie mi jeszcze czy punktacja za piątkę to 12 czy 13 pkt, bo coś mi nie pasuje...
z góry dziękuję |
|
|
|
|
 |
szesnastka_o

Punkty: 28
|
|
Wysłany: Sro 17 Cze, 2009
|
|
|
| 13 |
|
|
|
|
 |
MW14
SkAtE Princess :* 

Wiek: 16 Dołączyła 714 dni temu Posty: 4483 Skąd: Inowrocław
Punkty: 2976
|
|
|
|
|
 |
iwona84

Punkty: 6
|
|
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010
|
|
|
Ja też chodzę do Konopy |
|
|
|
|
 |
silhouette

|
|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010
|
|
|
Wreszcie ktoś z konopy która klasa? |
|
| Matematyka jest delikatnym kwiatem, który rośnie nie na każdej *gębie *i zakwita nie wiadomo kiedy i jak... |
|
|
|
 |
lirysek
Asia;)

Wiek: 23 Dołączyła 66 dni temu Posty: 134 Skąd: Inowrocław
Punkty: 178
|
|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010
|
|
|
Ja już PO Konopie |
|
|
|
|
 |
silhouette

|
|
Wysłany: Pon 08 Lut, 2010
|
|
|
| Cytat: | Ja już PO Konopie |
ooo nie wiedzialam. Jakie wspomnienia? Czy to prawda, że za konopą się tęskni. Bo czasem trudno mi w to uwierzyć |
|
|
|
|
 |
lirysek
Asia;)

|
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010
|
|
|
Możliwe, że się tęskni, ja raczej tego nie uświadczam Czasami tęsknię jednak za "licealnymi latami" a przede wszystkim znajomościami z tamtego okresu, które właśnie troszkę "uciekły" mi przez palce za sprawą wielu godzin spędzanych nad książkami. Jest jednak z pewnością prawdą, że solidne podstawy licealne owocują na studiach - myślę, że Konopa wyrobiła we mnie pewne nawyki organizacji uczenia przez co studia upłynęły mi bezboleśnie, bez trudu zdołałam połączyć dwa kierunki znajdując masę czasu na dodatkowe zajęcia, z których w liceum w większości rezygnowałam |
|
|
|
|
 |
silhouette

|
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010
|
|
|
No to mnie pocieszyłaś... |
|
|
|
|
 |
lirysek
Asia;)

|
|
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010
|
|
|
Ciekawa jestem czy Konopa coś się zmieniła przez ostatnich kilka lat ... Wciąż obowiązuje zmiana obuwia i identyfikatory? |
|
|
|
|
 |
silhouette

|
|
Wysłany: Sob 13 Lut, 2010
|
|
|
| lirysek napisał/a: | Wciąż obowiązuje zmiana obuwia i identyfikatory? |
Oczywiście. Tyle ze identyfikatory zastępcze są teraz za darmo. |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|