|
|
| Autor |
Wiadomość |
krzysiek16ino

Informacje

Wiek: 21 Dołączył 952 dni temu Posty: 2703 Skąd: Inowrocław Osiedle: Solno
Punkty: 2606
|
|
Wysłany: Pon 24 Sie, 2009 Nauczyciele - jacy są?
|
|
Skończyłem tą szkołę, więc teraz mogę spokojnie i bez żadnych obaw pisać jacy są nauczyciele Mam nadzieję, że komuś się przydadzą te informacje
Zacznę od dyrekcji
Dyrektor Grażyna Kadłubowska
Szczerze mówiąc niewiele miałem z tą Panią kontaktu, ale zawsze sprawiała bardzo miłe wrażenie. Myślę, że nie zachowuje się jak typowy dyrektor, który zachowuje się jakby był najważniejszy na świecie. Ale z pewnością nie ma się czego bać jeśli chodzi o załatwianie różnych spraw.
W-ce dyrektor Ilona Janiak
Funkcję sprawuje stosunkowo od niedawna, ale podobnie jak Pani Dyrektor jest bardzo przystępną osobowością. Można z Nią swobodnie pogadać. W klasie maturalnej będziecie mieli z Nią wiele do czynienia, ponieważ jest odpowiedzialna za matury, więc to właśnie Ona będzie Was o wszystkim informować co związane z maturami.
W-ce dyrektor Kazimierz Głowacki
Z tym Panem to miałem sporo do czynienia. Momentami już chyba miał mnie dosyć, ale jakoś nie okazywał tego, choć innym osobom potrafił powiedzieć to wprost. Z pewnością bardzo wymagający (ukł. cyforwe, ukł. automayki i inne przedmioty elektorniczne). Ale jeśli jest się w miarę sopokojnym potrafi przymknąć oko na pewne braki w wiedzy. Aha...i chyba najważniejsza informacja. Jeśli przed rozpoczęciem znauki z Panem Głowackim podpadniesz na tyle, że powie Ci na pierwszej lekcji, że nie przejdziesz to już możesz zmieniać klasę, bo kontynuacja nauki nie ma sensu...
Dalsza część nauczycieli za jakiś czas może ktoś z tej szkoły podzieli się opiniami??
(Zaczęcam do wprowadzenia takich tematów w kategoriach poświęconych innym szkołom.) |
|
Mert ha álmodnak egy nő, akkor nem lehet...  |
|
|
|
Wretched

Informacje

Wiek: 21 Dołączył 385 dni temu Posty: 4 Skąd: Inowrocław Punkty: 4
|
|
Wysłany: Czw 03 Wrz, 2009
|
|
| Pani Zaporska,pozdrawiam serdecznie za 4 lata katorgi na j.polskim z ktorego i tak nic oprocz stresu przed lekcja nie wynioslem ;] |
|
|
|
|
vader
Informacje

Dołączył 234 dni temu Posty: 4 Punkty: 2
|
|
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010
|
|
| a ja dziękuje Panu Zbindenowi, ikorzystając z okazji pozdrawiam babcie! |
|
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

|
|
|
|
|
vader
Informacje

Dołączył 234 dni temu Posty: 4 Punkty: 2
|
|
Wysłany: Nie 17 Sty, 2010
|
|
| moja babcie chciałem pozdrowić przy okazji publicznej wypowiedzi ... |
|
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

|
|
|
|
|
blk
http://hiphopino.eu 
Informacje

Wiek: 20 Dołączył 877 dni temu Posty: 1131 Skąd: Rąbin Osiedle: Rąbin
Punkty: 1424
|
|
Wysłany: Pią 19 Mar, 2010
|
|
My na babcia mówiliśmy na naszą wychowawczynię... Panią Michalak od matematyki złota kobieta:D |
|
Żyje dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza
i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna! |
|
|
|
Czolg

Informacje

|
|
Wysłany: Czw 25 Mar, 2010
|
|
| hmmm jacy są nauczyciele? JAk w kazdej szkole sa Ci lepsi z ktorymi mozna sie dogadac i ich przeciwienstwa. nie bede tutaj nazwiskami jechac bo nie wypada mi chyba ;p |
|
Regulamin!
FAQ! |
|
|
|
blk
Informacje

|
|
Wysłany: Czw 15 Kwi, 2010
|
|
Przy niektórych wypada |
|
|
|
|
mertuve
Informacje

Dołączył 146 dni temu Posty: 2 Punkty: 2
|
|
|
|
Sądze że wypadało by napisać o jednej z legend tej szkoły (a zwłaszcza elektroników) Helenie T. Ja nie zamierzam się wypowiadać ponieważ moje słowa by nie przeszły przez cenzure . |
|
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

|
|
|
|
| ja z perspektywy czasu miło ją wspominam...chociaż nie raz miałem jej dosyć... |
|
Mert ha álmodnak egy nő, akkor nem lehet...  |
|
|
|
mertuve
Informacje

Dołączył 146 dni temu Posty: 2 Punkty: 2
|
|
|
|
Gdy ja miałem z nią lekcje zawsze była dziwna atmosfera. Lekcje były zawsze coś w stylu wykładów na studiach i to jeszcze z wykładowcą który dziwnie się zwraca do ucznia. Ale jezeli chodzi o niektóre momenty to nawet było zabawnie np: czyly, jeżely, coś dzwonyly ale nie w tym kościele albo sąsiad podczas pytania |
|
|
|
|
blk
Informacje

|
|
Wysłany: Pią 16 Kwi, 2010
|
|
| Kolejny z nauczycieli, o którym przez to, że chodziłem do liceum słyszałem jedynie w historiach |
|
|
|
|
suchy2805

Informacje

Wiek: 17 Dołączył 733 dni temu Posty: 182 Skąd: Inowrocław Osiedle: Mątwy
Punkty: 77
|
|
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2010
|
|
| krzysiek16ino napisał/a: | Dyrektor Grażyna Kadłubowska
Szczerze mówiąc niewiele miałem z tą Panią kontaktu, ale zawsze sprawiała bardzo miłe wrażenie. Myślę, że nie zachowuje się jak typowy dyrektor, który zachowuje się jakby był najważniejszy na świecie. Ale z pewnością nie ma się czego bać jeśli chodzi o załatwianie różnych spraw. |
O tak bardzo miła i sympatyczna osoba.
| vader napisał/a: | | a ja dziękuje Panu Zbindenowi |
tak za lekcje pod tytułem jak się robi widelce
Od siebie dodam Panią Frankowską, wszyscy mówią, że postrach w szkole, aczkolwiek ja ją bardzo lubię i z wielką chęcią chodzę na jej lekcje.
I nowy ksiądz Twaróżek też jest fajny na pytanie mogę iść na orlika pooglądać jak grają odpowiada tak, ale wróć przed końcem lekcji |
|
|
|
|
|
polak3991
NBA 
Informacje

Wiek: 17 Dołączył 103 dni temu Posty: 11 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 15
|
|
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010
|
|
Suchy nie słodź tam p. Frankowskiej bo jeszcze Cię do tablicy weźmie Ale zgadzam się z Twoją wypowiedzią że jest bardzo sympatyczną osobą, co prawda jestem dopiero w pierwszej klasie więc jeszcze trochę czeka na mnie niespodzianek tych złych i tych dobrych
Ogólnie szkoła bardzo przyjemna szybko mija czas jak i lekcje ( nie wszystkie) |
|
|
|
|
|
|
|
|