|
|
| Jak oceniasz nasze forum? |
| 6 |
|
11% |
[ 3 ] |
| 5 |
|
25% |
[ 7 ] |
| 4 |
|
37% |
[ 10 ] |
| 3 |
|
22% |
[ 6 ] |
| 2 |
|
3% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 27 |
| Wszystkich Głosów: 27 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
aniolek
I`ll always have You :* 
Informacje

Wiek: 20 Dołączyła 950 dni temu Posty: 1790 Skąd: Ino Punkty: 865
|
|
Wysłany: Sro 07 Sty, 2009
|
|
jest regulamin i trzeba go przestrzegać,
a avatar zawsze można wstawić inny |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
Wstawiłem chłoptasia który kręcił "ptaszkiem" Może pamiętacie Tez nie pasował bo łamał regulamin o.O |
|
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
pamiętacie, przegięcie |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 952 dni temu Posty: 4974 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5893
|
|
|
|
ja go nawet nie widziałam, więc się nie wypowiem... Ale czy avatar jest dla Ciebie taki ważny?
No jeśli chodzi o ostrość regulaminu to to ścisłe trzymanie się tematu przewodniego... ale z drugiej strony dzięki temu mamy tu jako taki porządek |
|
"Vita grata est - altera ex parte"mc
 |
|
|
|
rochicz

Informacje

Wiek: 17 Dołączył 744 dni temu Posty: 389 Skąd: Inowrocław Punkty: 129
|
|
|
|
| Lubisz porządek?? Ja lubię czasem troche chaosu. Może bez przesady, ale czasem należy troche poluzować... chociaż rzeczywiście avek Fragi'ego "z ptaszkiem" mógł być przesadzony. |
|
"Now that don't kill me,
can only make me stronger!" |
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 952 dni temu Posty: 4974 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5893
|
|
|
|
| czy lubię porządek? No bez przesady... Ale totalny chaos nie jest za dobry... także na forum... No ,i luzu trochę być musi ,i zasad... |
|
"Vita grata est - altera ex parte"mc
 |
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
Wysłany: Wto 13 Sty, 2009
|
|
| musi być wypośrodkowane.. porządek jest dobry ale nie należy z nim przesadzać ale nie porządek jest gorszy od nadmiernego porządku. |
|
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
o.O
Forum sie mało zmieniło. Zamiast zrobic aby było luźniej to jeszcze bardziej sie po******. |
|
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

Wiek: 21 Dołączył 955 dni temu Posty: 2717 Skąd: Inowrocław Osiedle: Solno
Punkty: 2625
|
|
|
|
| FraGi napisał/a: | | Zamiast zrobic aby było luźniej |
Tak tak...żebyś mógł wszystkich wyzywać ile wlezie... jeśli chcesz sobie powyzywać ludzi to załóż sobie sam forum i tam ich wyzywaj o ile jacyś będą tym zainteresowani...
A tak poza tym, to Ty jesteś główną przyczyną tego, że regulamin się prawie wogóle nie zmienił, ale może jak zaczniesz myśleć nad tym co piszesz to zezwolę na więcej... |
|
Mert ha álmodnak egy nő, akkor nem lehet...  |
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
| Myśle nad tym co pisze. Tylko ty próbujesz z tego badziewnego forum zrobić "Inowrocławskie" Forum Młodzieżowe" aby to było oficjalne forum. No ale nigdy ci sie tak nie uda bo jesteś skazany na porażkę. |
|
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

|
|
|
|
Jeśli będzie więcej takich ludzi jak ty na tym forum to z pewnością się nie uda...
i już ci kiedyś pisałem, że nie zmuszam Cię do przebywania na tym forum...i skoro jest ono badziewne to szkoda na nie twojego "cennego" czasu, bo czas to pieniądz, a tutaj napewno nie zarobisz... |
|
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
Nie zarobię ale pośmieje sie Ile forum czasu istnieje ? 6 miechów ? I co przez te 6 m-c zdobyłes? ponad 200 osób z których pisze tylko 8 ? o.O
NO sory ale regulamin i zachowanie odrazu mówi jak jest na tym forum.
Dziwne że na ino-online.pl wszyscy piszą co myślą i co chcą beż zadnych konsekwencji. Tylko jeden pan Krzysiek postanowił zrobić forum na którym bedzie porządek i ład. |
|
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

|
|
|
|
Ludzie inteligentni nie potrzebują wulgarymów i obrażania innych do wyrażenia własnych opinii na różne tematy...
A tak poza tym, to jak tam twoje niby forum ekonoma?? ilu masz użytkowników?? tak piszesz bo sam nie umiesz stworzyć czegoś porządnego...
Poza tym nie chce mi się już z tobą rozmawiać na ten temat, bo szkoda mojego czasu...
A tak na koniec dla całej reszty cytat dnia dzisiejszego: "Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". |
|
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
Fragi nie podoba się to "fora ze dwora" nikt Cię tu nie trzyma
wulgaryzmy do niczego potzreban nie są, jeśli oczywiście potrafi się prowadzić inteligentną dyskusję.
cytat świetny! |
|
|
|
|
silhouette

Informacje

Wiek: 18 Dołączyła 897 dni temu Posty: 2807 Osiedle: Nowe
Punkty: 3612
|
|
|
|
"Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".- święte słowa |
|
"Świat jest jeno szkołą szukania; nie o to chodzi, kto dopadnie, ale kto przemierzy piękniejszą drogę."
Michel de Montaigne |
|
|
|
|
|
|
|