Odpowiedz do tematu Strona główna » Nasze forum i rzeczy spokrewnione » Nasze forum » Propozycje zmian
» Temat: Ocena forum.
Poprzedni temat :: Następny temat
Ocena forum.

Jak oceniasz nasze forum?
6
11%
 11%  [ 3 ]
5
25%
 25%  [ 7 ]
4
37%
 37%  [ 10 ]
3
22%
 22%  [ 6 ]
2
3%
 3%  [ 1 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 27
Wszystkich Głosów: 27

Autor Wiadomość
aniolek 
I`ll always have You :*

Informacje

Dołączyła 950 dni temu

Punkty: 865
Wysłany: Sro 07 Sty, 2009    
jest regulamin i trzeba go przestrzegać,

a avatar zawsze można wstawić inny :P
Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :*

FraGi
[Usunięty]
Informacje

Wstawiłem chłoptasia który kręcił "ptaszkiem" Może pamiętacie ;P Tez nie pasował bo łamał regulamin o.O

aniolek 

Informacje

Dołączyła 950 dni temu

pamiętacie, przegięcie :P
Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :*

martino18 

Informacje

Dołączyła 952 dni temu
Osiedle: Śródmieście

Punkty: 5893
ja go nawet nie widziałam, więc się nie wypowiem... Ale czy avatar jest dla Ciebie taki ważny?

No jeśli chodzi o ostrość regulaminu to to ścisłe trzymanie się tematu przewodniego... ale z drugiej strony dzięki temu mamy tu jako taki porządek
"Vita grata est - altera ex parte"mc

rochicz 

Informacje

Dołączył 744 dni temu

Punkty: 129
Lubisz porządek?? Ja lubię czasem troche chaosu. Może bez przesady, ale czasem należy troche poluzować... chociaż rzeczywiście avek Fragi'ego "z ptaszkiem" mógł być przesadzony.
"Now that don't kill me,
can only make me stronger!"

martino18 

Informacje

Dołączyła 952 dni temu
Osiedle: Śródmieście

Punkty: 5893
czy lubię porządek? No bez przesady... Ale totalny chaos nie jest za dobry... także na forum... No ,i luzu trochę być musi ,i zasad...
"Vita grata est - altera ex parte"mc

aniolek 

Informacje

Dołączyła 950 dni temu

Wysłany: Wto 13 Sty, 2009    
musi być wypośrodkowane.. porządek jest dobry ale nie należy z nim przesadzać ale nie porządek jest gorszy od nadmiernego porządku.

FraGi
[Usunięty]
Informacje

o.O

Forum sie mało zmieniło. Zamiast zrobic aby było luźniej to jeszcze bardziej sie po******.

krzysiek16ino 

Informacje

Dołączył 955 dni temu
Osiedle: Solno

Punkty: 2625
FraGi napisał/a:
Zamiast zrobic aby było luźniej

Tak tak...żebyś mógł wszystkich wyzywać ile wlezie... jeśli chcesz sobie powyzywać ludzi to załóż sobie sam forum i tam ich wyzywaj o ile jacyś będą tym zainteresowani...

A tak poza tym, to Ty jesteś główną przyczyną tego, że regulamin się prawie wogóle nie zmienił, ale może jak zaczniesz myśleć nad tym co piszesz to zezwolę na więcej...
Mert ha álmodnak egy nő, akkor nem lehet...

Profil Nasza-Klasa.pl

FraGi
[Usunięty]
Informacje

Myśle nad tym co pisze. Tylko ty próbujesz z tego badziewnego forum zrobić "Inowrocławskie" Forum Młodzieżowe" aby to było oficjalne forum. No ale nigdy ci sie tak nie uda bo jesteś skazany na porażkę.

krzysiek16ino 

Informacje

Dołączył 955 dni temu

Jeśli będzie więcej takich ludzi jak ty na tym forum to z pewnością się nie uda...
i już ci kiedyś pisałem, że nie zmuszam Cię do przebywania na tym forum...i skoro jest ono badziewne to szkoda na nie twojego "cennego" czasu, bo czas to pieniądz, a tutaj napewno nie zarobisz...

Profil Nasza-Klasa.pl

FraGi
[Usunięty]
Informacje

Nie zarobię ale pośmieje sie :) Ile forum czasu istnieje ? 6 miechów ? I co przez te 6 m-c zdobyłes? ponad 200 osób z których pisze tylko 8 ? o.O

NO sory ale regulamin i zachowanie odrazu mówi jak jest na tym forum.

Dziwne że na ino-online.pl wszyscy piszą co myślą i co chcą beż zadnych konsekwencji. Tylko jeden pan Krzysiek postanowił zrobić forum na którym bedzie porządek i ład.

krzysiek16ino 

Informacje

Dołączył 955 dni temu

Ludzie inteligentni nie potrzebują wulgarymów i obrażania innych do wyrażenia własnych opinii na różne tematy...
A tak poza tym, to jak tam twoje niby forum ekonoma?? ilu masz użytkowników?? tak piszesz bo sam nie umiesz stworzyć czegoś porządnego...

Poza tym nie chce mi się już z tobą rozmawiać na ten temat, bo szkoda mojego czasu...

A tak na koniec dla całej reszty cytat dnia dzisiejszego: "Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Profil Nasza-Klasa.pl

aniolek 

Informacje

Dołączyła 950 dni temu

Fragi nie podoba się to "fora ze dwora" nikt Cię tu nie trzyma :)

wulgaryzmy do niczego potzreban nie są, jeśli oczywiście potrafi się prowadzić inteligentną dyskusję.

cytat świetny!

silhouette 

Informacje

Dołączyła 897 dni temu
Osiedle: Nowe

Punkty: 3612
Ostrzeżeń:
 1/6/8
"Nie dyskutuj z debilem: najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".- święte słowa :)
"Świat jest jeno szkołą szukania; nie o to chodzi, kto dopadnie, ale kto przemierzy piękniejszą drogę."
Michel de Montaigne

Profil Last.fm

Dodaj link do tej podstrony na: Wykop.pl Wyczaj.to Śledzik Facebook Gwar Google
Odpowiedz do tematu Strona główna » Nasze forum i rzeczy spokrewnione » Nasze forum » Propozycje zmian
» Temat: Ocena forum.