|
Teksty uczniów |
| Autor |
Wiadomość |
silhouette

Punkty: 1688
|
|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010
|
|
|
| martino18 napisał/a: | hehe między nogi tez można... ale swoje ręce między swoje nogi proponuje wkładać |
śmiesznie to musiałoby wygladać |
|
| Matematyka jest delikatnym kwiatem, który rośnie nie na każdej *gębie *i zakwita nie wiadomo kiedy i jak... |
|
|
|
 |
Lesiu12345
Lubię swoje miasto:) 

Wiek: 23 Dołączył 219 dni temu Posty: 114 Skąd: Inowrocław
Punkty: 227
|
|
Wysłany: Sob 06 Mar, 2010
|
|
|
ja juz dawno do skoły nie chodze ale zawsze była jazda na lekcjach w podstawówce nawet czy gimnazjum.Ale lepiej w szkole sredniej jak sie w karty grało hehehehhehe |
|
|
|
|
 |
silhouette

|
|
Wysłany: Nie 07 Mar, 2010
|
|
|
Rozmowa koleżanek w szatni:
A: Ćwiczysz N.?Mamy z praktykantem, a on nie sprawdza obecności.
N:Wiem, ale i tak ćwiczę...
A: Rozumiem...chcesz go poznać.
N:(nie słyszała komentarza A.) Ale ja nie mam gumki!( z pretensją w głosie)
Oczywiscie N. miała na mysli gumkę do włosów.
Biologia:
Pani: To co porobimy? Nie chcecie ze mną rozmawiać...
Kolega: Może zagramy w pokera?
Pani: Nie...
Kolega: A co, boi się Pani?
Pani: No co Ty? Myślisz, że ja się boję???
Kolega: Chcę Panią sprawdzić...
dwuznacznie to zabrzmiało |
|
| Matematyka jest delikatnym kwiatem, który rośnie nie na każdej *gębie *i zakwita nie wiadomo kiedy i jak... |
|
|
|
 |
Lesiu12345
Lubię swoje miasto:) 

Wiek: 23 Dołączył 219 dni temu Posty: 114 Skąd: Inowrocław
Punkty: 227
|
|
Wysłany: Nie 07 Mar, 2010
|
|
|
| Pani zorganizowała zebranie dla rodziców i mówi : Jasio uzywa wulgaryzmów na lekcjach,jesli nadal bedzie je mówił to wszystkie dziewczyny z klasy będą wychodzic.Rodzice zgodzili sie na to.Nastepny dzień pani pyta na lekcji:dzieci powiedźcie mi co budują obok waszego domu. Na to pierwszy uczeń mówi : supermarket.Jakaś dziewczynka odpowiada : Kościół.Nagle wchodzi Jasio do klasy spóżniony.Pani się pyta Jasia: Jasiu zrobiłeś zadanie domowe??? Na to Jasio: Przepraszam za spóźnienie ale obok mojego domu budują nowy burdel!!!!!! Wszystkie dziewczyny zaczęły wychodzic z klasy.Jasio ujrzał to i krzyczy : a wy ku*** gdzie?! Dopiero fundamenty stawiają!!!! |
|
|
|
|
 |
silhouette

|
|
Wysłany: Wczoraj 22:51
|
|
|
Mamy TI i fizyke na grupy. Podczas gdy moja grupa miała TI, grupa fizyczna uciekła z lekcji...oczywiście nasz klasowy oryginał nic o tym nie wiedział i 5 minut po dzwonku wchodzi do naszej grupy i pyta: "Wiecie może, gdzie jest nasza klasa?"
Na to jeden kolega odpowiada:"W internecie" |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|