Wiek: 18 Dołączył 424 dni temu Posty: 115 Skąd: Inowrocław
Punkty: 126
Wysłany: Pon 13 Lip, 2009Gimnastyk lub akrobatyka, jak kto woli :-) Karate Kyokushin
Witam wszystkich!
Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w zajęciach gimnastycznych (akrobatycznych) oraz Karate Kyokushin :-) Karate Kyokushin prowadzi Sensei Daniel Gorczyca, zaś gimnastykę Pan Albin Grablewski ( nauczyciel w-fu w Gimnazjum nr3 ). Mili ludzie, instruktorzy :-) Zapraszam serdecznie. Ul. Dworcowa 55 (dawna samochodówka) cena 90 zł za miesiąc ( można chodzić na wszystkie zajęcia jakie się chce, boks, karate, gimnastyka itd + jedno wejście na saunę w miesiącu.) Zainteresowanych proszę o kontakt 12698507. Gadu-gadu:P Polecam, naprawdę warto :-)
Jak chodziłem do Gim 3 to chodziłem do Albina na gimnastykę przez jakieś 2 lata... W sumie to się uczyliśmy sami, ale Albin przynajmniej dawał nam niezły wycisk. Zawsze była długa, męcząca rozgrzewka. No i pilnował, żebyśmy się nie pozabijali. Oczywiście nie chcę nikogo zniechęcić, wręcz przeciwnie... Miły z niego człowiek. Gdybym miał okazję, to do dzisiaj bym uczęszczał na treningi.