Ogłoszenie 
Odpowiedz na banalnie proste pytanie i wygraj wejściówkę na koncert rapera ELDO,
który już niebawem pojawi się w Inowrocławiu!
Więcej szczegółów znajdziesz klikając ~>TUTAJ<~

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kickboxing- Sokolnia
Autor Wiadomość
morderczy clown 
tintirintin xD

Dołączył 560 dni temu

Punkty: 0

Wysłany: Czw 28 Sie, 2008    Kickboxing- Sokolnia

Witam i serdecznie zapraszam wszystkich chetnych na zajecia z kickboxingu. Odbywaja sie one 2 razy w tygodniu wt i czw od godizny 19 do godz 20.30
Bardzo mila atmosfera panuje na treningach i ogolnie to jest super :D
acha treningi zaczynaja sie od 2 wrzesnia b.r, koszt miesieczny wynosi 40 ziko, bynajmniej tak bylo przed wakacjami. Ja osobiscie trenuje od pol roku ijest bardzo zadowolony:D
Naładowany jak akumulator, profesjonalista nie amator, pieknych pań degustator...

Haunebu
[Usunięty]

Punkty: 0

Wysłany: Pią 29 Sie, 2008    

Macie sparingi? My na Muay Thai nie mieliśmy, a przynajmniej jak ja chodziłem :|

piter 

Dołączył 649 dni temu

Punkty: 64

Wysłany: Sob 30 Sie, 2008    

a boks jest w sokolni czy nie?

Haunebu
[Usunięty]

Wysłany: Nie 31 Sie, 2008    

Boks chyba tak, jest też na dworcowej na przeciwko jednostki :okok:

FraGi
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Wrz, 2008    

Boks jest głupi.

Lepiej wybrać coś bardziej efektywnego.

Np: Muay Thai albo MMA

piter 

Dołączył 649 dni temu

czemu uważasz że głupi?
ja inaczej sądzę, to boks wyrabia charakter, a nie walka w klatkach, trenujesz boks idziesz do klubu, ktos cię zaczepi strzał w twarz i leży. A po muay thai, na który przyszła moda co powiesz? nauczysz sie kopać przewracac,ale co będziesz przewracał sie na chodniku, jak bd lał sie z kimś? bo nie ma co ale trenuje się sztuki walki,aby mieć pewność siebie, aby umieć się bić lepiej.

Haunebu
[Usunięty]

piter napisał/a:
czemu uważasz że głupi?
ja inaczej sądzę, to boks wyrabia charakter, a nie walka w klatkach, trenujesz boks idziesz do klubu, ktos cię zaczepi strzał w twarz i leży. A po muay thai, na który przyszła moda co powiesz? nauczysz sie kopać przewracac,ale co będziesz przewracał sie na chodniku, jak bd lał sie z kimś? bo nie ma co ale trenuje się sztuki walki,aby mieć pewność siebie, aby umieć się bić lepiej.

Po pierwsze, Muay Thai jest najefektywniejszą sztuką walki, po drugie Muay Thai to walka w stójce, więc o przewracaniu się wraz z ofiarą nie ma mowy a po trzecie jedynym plusem boksu jest dobre opanowanie podstawowych ciosów, nie będę pisał że dobrze rozwija walkę górnych partii bo bym zgrzeszył :)
Zresztą najlepiej sobie można wyobrazić taką walkę, bokser używający tylko pięści kontra przedstawiciel stylu rozwiniętego (MT) posługujący się pięściami, łokciami, kolanami, piszczelami, stopami i walką w zwarciu bezpośrednim.

zinakarolina 
zinakarolina

Dołączyła 56 dni temu

Punkty: 4

Ostrzeżeń:
 1/6/8
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010    

witam was zapraszam na treningi kick boxingu na Sokolnie trenuje tam już czwarty rok i jest super...treningi dla wytrzymałych fizycznie :) :figielek:

gravity 
Wyluzyj;) płyń z prądem!

Dołączył 103 dni temu

Punkty: 560

Ostrzeżeń:
 5/6/8
Wysłany: Czw 14 Sty, 2010    

piter napisał/a:
czemu uważasz że głupi?

No tym tekstem udowodniłeś że jesteś xD a tak serio boks nie przyda Ci się zbytnio w samoobronie;)
Nie mogę mieć opisu bo dostaje za niego ostrzeżenia ;|

zinakarolina 
zinakarolina

Dołączyła 56 dni temu

Punkty: 4

Ostrzeżeń:
 1/6/8
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010    

mhuai thai tez jest zaj*biste i tez jest wliczone w treningi kick boxingu czasem jest takze boks

kazdy trening nie sluzy po to by sie nim chwalic i sie bic ale zeby ksztaltowal charakter takze kazdy kto trenuje cokolwiek to zawsze ma wieksze mozliwosci by sie obronic to jest dla osob ktore sie pasjonuja sportem

Autor postu otrzymał ostrzeżenie

gravity 
Wyluzyj;) płyń z prądem!

Dołączył 103 dni temu

Punkty: 560

Ostrzeżeń:
 5/6/8
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010    

dostała ostrzeżenie bo napisała 'zaje*iste'? przecież to śmieszne za co wy ostrzeżenia dajecie jest!!!!!!!!!!!!

[ Komentarz dodany przez: krzysiek16ino: Pią 15 Sty, 2010 ]
Dodam tylko, że według "Słownika Języka Polskiego" słowo zaje*iście jest wyrazem wulgarnym.
Poza tym był post pod postem bez wyraźnego powodu. No i koleżanka mimo to, że jest nowa nawet nie raczyła zajrzeć do regulaminu, więc może to ostrzeżenie zmobilizuje Ją do choćby odwiedzenia podstrony z regulaminem.

Autor postu otrzymał ostrzeżenie
Nie mogę mieć opisu bo dostaje za niego ostrzeżenia ;|

Promuj temat na: Wykop.pl  Śledzik  Facebook  Wyczaj.to  Gwar  Google
Odpowiedz do tematu