|
|
| Autor |
Wiadomość |
mikas1994
MU2KS
Informacje

|
|
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008
|
|
No ja wiem
PS Do do słownika po co mam go urzywac skoro jestm dyslektykiem jak chcesz mogie czy przyniesc zaświadczenie
"PS" pisze sie bez kropek i wielkimi literami, a że masz dyslekcję to Cie nie zwalnia od myślania i tym bardziej używania słownika ortograficznego! Ale ty w nawet najłatwiejszych wyrazach robisz błędy! Dyslekcja Cię od niczego nie zwalna!
//MW14 |
|
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

Wiek: 20 Dołączył 915 dni temu Posty: 2559 Skąd: Inowrocław Osiedle: Solno
Punkty: 2350
|
|
Wysłany: Wto 21 Paź, 2008
|
|
| A ja Wam powiem, że jestem za mundurkami...ale nie w takiej formie jak to wymyślili "mądrzy" polacy... Mundurki to powinny byc całe (kompletne) stroje, które zakładało by się tak jak strój codzienny, no i wtedy by to miało jakiś sens, a nie takie szmaty jak były, co nawet nie chciało mi się na to patrzeć, a już napewno nie chciałoby mi się ich nosić (na szczęście nie musiałem). |
|
يبحث عن فتاة جميلة وذكية السمر من جيبوتي وسلطنة عمان واليمن
Mert ha álmodnak egy nő, akkor nem lehet...  |
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 21 Paź, 2008
|
|
MW14 Mogłabyś się troche opanować? Jeżeli chłopak ma dysleksję to może popełniać błędy i nawet jeżeli będzie czytał dziesiątki ksiązek to i tak będzie robił ciągle te same błędy.
A tak poza tym MW pisze sie Dysleksję a nie Dyslekcję
Co do tematu.
Mundurki nie są aż tak złe można by w nich chodzić tyle że nie jakieś badziewne tylko fajnie uszyte itp.
Np: różowa koszula na to jakiś sweter i jakies fajne spodnie ;Roll; |
|
|
|
|
aniolek
I`ll always have You :* 
Informacje

Wiek: 20 Dołączyła 909 dni temu Posty: 1789 Skąd: Ino Punkty: 864
|
|
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008
|
|
hmm mundurki są fatalne - pomysł do kitu a wykonanie jeszcze gorsze. zero gustu i w ogóle brak słów |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 16 Dołączyła 857 dni temu Posty: 5679 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4158
|
|
|
|
| Cytat: | | MW14 Mogłabyś się troche opanować? Jeżeli chłopak ma dysleksję to może popełniać błędy i nawet jeżeli będzie czytał dziesiątki ksiązek to i tak będzie robił ciągle te same błędy. |
Haha - a Ty innym to możesz zwracac uwagę za błędy, hymmm? I za tę literówkę BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM, Panie Modzie!
krzysiek16ino, fajnie by było, ale na zrealizowanie takiego pomysłu Polska nie ma kasy... . A może ty fundniesz wszystkim taki jakiś fajny ciuch?
| Cytat: | | Np: różowa koszula na to jakiś sweter i jakies fajne spodnie ;Roll; |
Mi by się podobało, ale niektórzy, może nawet większość, byłaby przeciw, bo prawie nikt nie lubi różowego koloru. |
|
"Nie kochaj kogoś, kto nie wart twej miłości.
Nie dawaj nigdy serca w ofierze,
lecz gdy pokochasz - to kochaj szczerze..."
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

|
|
|
|
| MW14 napisał/a: | | krzysiek16ino, fajnie by było, ale na zrealizowanie takiego pomysłu Polska nie ma kasy... . A może ty fundniesz wszystkim taki jakiś fajny ciuch? |
Ale co kupować?? Może poprostu by wystarczyło, żeby określili strój, który obowiązuje w szkole, np. ciemne jeansy, czarne buty, biała/niebieska koszula i na zime np. czarny golf...
i myślę, że by nie było wielkiego problemu, bo kto nie ma ciemnych jeansów, czrnych butów i koszuli?? a golf wydatkiem kosztującym mniej więcej tyle ile kosztował ten denny mundurek... |
|
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

|
|
|
|
| krzysiek16ino napisał/a: | | Może poprostu by wystarczyło, żeby określili strój, który obowiązuje w szkole, np. ciemne jeansy, czarne buty, biała/niebieska koszula i na zime np. czarny golf... |
Ale wiesz... Te biedniejsze rodziny, wątpie, żeby było stać na takie cos.
Zresztą golf w naszej szkole?! Jak u nas można zimną w bluzce na naramkach chodzić, bo tak ciepło jest! |
|
"Nie kochaj kogoś, kto nie wart twej miłości.
Nie dawaj nigdy serca w ofierze,
lecz gdy pokochasz - to kochaj szczerze..."
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
krzysiek16ino

Informacje

|
|
|
|
| MW14 napisał/a: | | Ale wiesz... Te biedniejsze rodziny, wątpie, żeby było stać na takie cos. |
Ciekawe, że na te mundurki mieli kase, a tych 50-100zł by nie mieli na takie ciuchy...no i takie jest podejście w Polsce, że jak ktoś by chciał coś zmienić to odrazu mu wytkną, że nie ma pieniędzy, że najuboższych nie stać itp.
A tak na chwilę odchodząc od tematu, to widziałem w tv wywiad z kobietą, która ma 8 dzieci i ona się skarżyła, że od państwa dostaje tylko 300zł na jedno dziecko miesięcznie...no sory, ale kto jej kazał mieć 8 dzieci i żerować na podatnikach??
| MW14 napisał/a: | | Zresztą golf w naszej szkole?! Jak u nas można zimną w bluzce na naramkach chodzić, bo tak ciepło jest! |
no ale czy ja napisałem że musiałabyś chodzić w golfie?? gdyby ktoś chciał to mógłby chodzić w zimę w samej koszuli, ale przecież na przerwach, albo po drodze przy mrozie zimno by było w koszuli i kurtce tylko... |
|
|
|
|
FraGi [Usunięty]
|
|
|
| MW14 napisał/a: | | Cytat: | | MW14 Mogłabyś się troche opanować? Jeżeli chłopak ma dysleksję to może popełniać błędy i nawet jeżeli będzie czytał dziesiątki ksiązek to i tak będzie robił ciągle te same błędy. |
Haha - a Ty innym to możesz zwracac uwagę za błędy, hymmm? I za tę literówkę BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM, Panie Modzie! |
Moja praca polega między innymi na zwracaniu uwagi :-) Zwracac uwagę będe każdemu kto sie nie stosownie zachowuje. Pisząc "Modzie" wywyższasz się Jesteś tylko JA a robisz z siebie nie wiadomo kogo Lubisz zwracać uwagę innym ale nie lubisz jak ktoś ci zwraca
A żebyś wiedział, że nawet lubię jak ktoś mi uwagę zwróci, że źle coś zrobiłam itp.
Co do tematu:
Szkoda tylko wydanych pieniędzy bo mundurki były przez rok Ministerstwo powinno oddać częśc pieniędzy |
|
|
|
|
SylOonia95
Princesska;*;*
Informacje

Wiek: 14 Dołączyła 680 dni temu Posty: 40 Skąd: Inowrocław Punkty: 5
|
|
Wysłany: Pią 24 Paź, 2008
|
|
| To prawda...niepotrzebne były...i tylko kasa się zmarnowała... |
|
|
|
|
aniolek
I`ll always have You :* 
Informacje

Wiek: 20 Dołączyła 909 dni temu Posty: 1789 Skąd: Ino Punkty: 864
|
|
Wysłany: Pon 27 Paź, 2008
|
|
krzysiek16ino, a to że co niektórzy kasy nie mają to święta prawda!
Ma 8 dzieci - to jest jej sprawa - może chciała?! A że Polska jest takim krajem do D!! to już nie jej wina. a Ministerstwo to w ogóle bez komentarza!!
a co do mundurków - to uważam że to strata pieniedzy i czasu - ministerstwo powinno kase za nie oddac i na drugi raz sie porządnie zastanowić. |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

|
|
|
|