Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
mundurki
Autor Wiadomość
mikas1994 
MU2KS
Informacje

Dołączył 680 dni temu

Punkty: 0
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008    
No ja wiem
PS Do do słownika po co mam go urzywac skoro jestm dyslektykiem jak chcesz mogie czy przyniesc zaświadczenie

"PS" pisze sie bez kropek i wielkimi literami, a że masz dyslekcję to Cie nie zwalnia od myślania i tym bardziej używania słownika ortograficznego! Ale ty w nawet najłatwiejszych wyrazach robisz błędy! Dyslekcja Cię od niczego nie zwalna!
//MW14

krzysiek16ino 

Informacje

Dołączył 915 dni temu
Osiedle: Solno

Punkty: 2350
Wysłany: Wto 21 Paź, 2008    
A ja Wam powiem, że jestem za mundurkami...ale nie w takiej formie jak to wymyślili "mądrzy" polacy... Mundurki to powinny byc całe (kompletne) stroje, które zakładało by się tak jak strój codzienny, no i wtedy by to miało jakiś sens, a nie takie szmaty jak były, co nawet nie chciało mi się na to patrzeć, a już napewno nie chciałoby mi się ich nosić (na szczęście nie musiałem).
يبحث عن فتاة جميلة وذكية السمر من جيبوتي وسلطنة عمان واليمن
Mert ha álmodnak egy nő, akkor nem lehet...

FraGi
[Usunięty]
Informacje

Wysłany: Wto 21 Paź, 2008    
MW14 Mogłabyś się troche opanować? Jeżeli chłopak ma dysleksję to może popełniać błędy i nawet jeżeli będzie czytał dziesiątki ksiązek to i tak będzie robił ciągle te same błędy.

A tak poza tym MW pisze sie Dysleksję a nie Dyslekcję ;)

Co do tematu.

Mundurki nie są aż tak złe można by w nich chodzić tyle że nie jakieś badziewne tylko fajnie uszyte itp. :P

Np: różowa koszula na to jakiś sweter i jakies fajne spodnie ;Roll;

aniolek 
I`ll always have You :*

Informacje

Dołączyła 909 dni temu

Punkty: 864
Wysłany: Sro 22 Paź, 2008    
hmm mundurki są fatalne - pomysł do kitu a wykonanie jeszcze gorsze. zero gustu i w ogóle brak słów :D
Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :*

MW14 
Młodzieżowa Radna

Informacje

Dołączyła 857 dni temu
Osiedle: Nowe

Punkty: 4158
Cytat:
MW14 Mogłabyś się troche opanować? Jeżeli chłopak ma dysleksję to może popełniać błędy i nawet jeżeli będzie czytał dziesiątki ksiązek to i tak będzie robił ciągle te same błędy.

Haha - a Ty innym to możesz zwracac uwagę za błędy, hymmm? I za tę literówkę BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM, Panie Modzie! :]

krzysiek16ino, fajnie by było, ale na zrealizowanie takiego pomysłu Polska nie ma kasy... :| . A może ty fundniesz wszystkim taki jakiś fajny ciuch? :P

Cytat:
Np: różowa koszula na to jakiś sweter i jakies fajne spodnie ;Roll;

Mi by się podobało, ale niektórzy, może nawet większość, byłaby przeciw, bo prawie nikt nie lubi różowego koloru.
"Nie kochaj kogoś, kto nie wart twej miłości.
Nie dawaj nigdy serca w ofierze,
lecz gdy pokochasz - to kochaj szczerze..."

Piszę poprawnie po polsku.

krzysiek16ino 

Informacje

Dołączył 915 dni temu

MW14 napisał/a:
krzysiek16ino, fajnie by było, ale na zrealizowanie takiego pomysłu Polska nie ma kasy... . A może ty fundniesz wszystkim taki jakiś fajny ciuch?

Ale co kupować?? Może poprostu by wystarczyło, żeby określili strój, który obowiązuje w szkole, np. ciemne jeansy, czarne buty, biała/niebieska koszula i na zime np. czarny golf...

i myślę, że by nie było wielkiego problemu, bo kto nie ma ciemnych jeansów, czrnych butów i koszuli?? a golf wydatkiem kosztującym mniej więcej tyle ile kosztował ten denny mundurek...

MW14 
Młodzieżowa Radna

Informacje

Dołączyła 857 dni temu

krzysiek16ino napisał/a:
Może poprostu by wystarczyło, żeby określili strój, który obowiązuje w szkole, np. ciemne jeansy, czarne buty, biała/niebieska koszula i na zime np. czarny golf...

Ale wiesz... Te biedniejsze rodziny, wątpie, żeby było stać na takie cos.
Zresztą golf w naszej szkole?! Jak u nas można zimną w bluzce na naramkach chodzić, bo tak ciepło jest!

krzysiek16ino 

Informacje

Dołączył 915 dni temu

MW14 napisał/a:
Ale wiesz... Te biedniejsze rodziny, wątpie, żeby było stać na takie cos.

Ciekawe, że na te mundurki mieli kase, a tych 50-100zł by nie mieli na takie ciuchy...no i takie jest podejście w Polsce, że jak ktoś by chciał coś zmienić to odrazu mu wytkną, że nie ma pieniędzy, że najuboższych nie stać itp.
A tak na chwilę odchodząc od tematu, to widziałem w tv wywiad z kobietą, która ma 8 dzieci i ona się skarżyła, że od państwa dostaje tylko 300zł na jedno dziecko miesięcznie...no sory, ale kto jej kazał mieć 8 dzieci i żerować na podatnikach??
MW14 napisał/a:
Zresztą golf w naszej szkole?! Jak u nas można zimną w bluzce na naramkach chodzić, bo tak ciepło jest!

no ale czy ja napisałem że musiałabyś chodzić w golfie?? gdyby ktoś chciał to mógłby chodzić w zimę w samej koszuli, ale przecież na przerwach, albo po drodze przy mrozie zimno by było w koszuli i kurtce tylko...

FraGi
[Usunięty]
Informacje

MW14 napisał/a:
Cytat:

Haha - a Ty innym to możesz zwracac uwagę za błędy, hymmm? I za tę literówkę BARDZO CIĘ PRZEPRASZAM, Panie Modzie! :]

Moja praca polega między innymi na zwracaniu uwagi :-) Zwracac uwagę będe każdemu kto sie nie stosownie zachowuje. Pisząc "Modzie" wywyższasz się :) Jesteś tylko JA a robisz z siebie nie wiadomo kogo :) Lubisz zwracać uwagę innym ale nie lubisz jak ktoś ci zwraca :)

A żebyś wiedział, że nawet lubię jak ktoś mi uwagę zwróci, że źle coś zrobiłam itp. :)

Co do tematu:

Szkoda tylko wydanych pieniędzy bo mundurki były przez rok :P Ministerstwo powinno oddać częśc pieniędzy :P

SylOonia95 
Princesska;*;*
Informacje

Dołączyła 680 dni temu

Punkty: 5
Wysłany: Pią 24 Paź, 2008    
To prawda...niepotrzebne były...i tylko kasa się zmarnowała...

aniolek 
I`ll always have You :*

Informacje

Dołączyła 909 dni temu

Punkty: 864
Wysłany: Pon 27 Paź, 2008    
krzysiek16ino, a to że co niektórzy kasy nie mają to święta prawda!
Ma 8 dzieci - to jest jej sprawa - może chciała?! A że Polska jest takim krajem do D!! to już nie jej wina. a Ministerstwo to w ogóle bez komentarza!!

a co do mundurków - to uważam że to strata pieniedzy i czasu - ministerstwo powinno kase za nie oddac i na drugi raz sie porządnie zastanowić.
Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :*

MW14 
Młodzieżowa Radna

Informacje

Dołączyła 857 dni temu

Wysłany: Wto 30 Gru, 2008    
Temat mundurków jest już zakończony.
Nie ma ich i w najblizszym czasie nie będzie :>, dlatego wątek zamykam.

Dodaj link do tej podstrony na: Wykop.pl Wyczaj.to Śledzik Facebook Gwar Google
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi