Odpowiedz do tematu Strona główna » Edukacja » Szkoła na luzie » Szkolne różności
» Temat: Studniówka
Poprzedni temat :: Następny temat
Studniówka
Autor Wiadomość
rafaloli 

Informacje

Dołączył 237 dni temu

Punkty: 376
Wysłany: Czw 21 Sty, 2010    
Ja nie wiem jak to mnie będzie, pomimo że mam jeszcze ładny szmat czasu, to ja nie lubię wogle na żadne imprezy chodzić(chyba że jakieś prywatne grono znajomych ). Więc jestem ciekaw co z tego wyjdzie ;P
"Mądry może udawać debila. Debil nie może udawać mądrego."

MW14 
Młodzieżowa Radna

Informacje

Dołączyła 898 dni temu
Osiedle: Nowe

Punkty: 4171
Za rok juz o studniowce będziesz myslał :P
"Nie kochaj kogoś, kto nie wart twej miłości.
Nie dawaj nigdy serca w ofierze,
lecz gdy pokochasz - to kochaj szczerze..."

Piszę poprawnie po polsku.

Dzz 

Informacje

Dołączył 502 dni temu

Punkty: 1737
Cytat:
Tu też, chociaż zawsze bym mogła jakiegos kumpla zabrać, ale to nie to samo i bym pewnie prędzej poszła do kibla, się poryczała i pojechała do domu, jakbym na te wszystkie zakochane pary patrzyła przez kilka godzin^

Cytat:
Bez paniki, dziewczyny, macie jeszcze rok/dwa lata. Do tego czasu znajdziecie sobie partnerow -.=.

Nie no, rozumiem, bo sam nie jestem fanem tego typu imprez, ale poczekajcie osadami do tej 3 klasy, bo moze sie sporo do tego czasu zmienic. O to mi chodzilo.

rafaloli 

Informacje

Dołączył 237 dni temu

Punkty: 376
Ja te wszystkie zakochane pary mam ... nie obchdzą mnie :lol: . Ale ja wogle nie jestem fanem imprez ;P
"Mądry może udawać debila. Debil nie może udawać mądrego."

natka200990 

Informacje

Dołączyła 735 dni temu

Punkty: 285
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010    
Ludzie, studniówka to naprawdę nic wielkiego. Tuż przed impreza wszyscy o tym gadają (sukienka, buty, kosmetyczka, fryzjer). Ale tu wszystko zależy od waszego nastawienia :)
W tym roku byłam na 2 studniówkach, u kumpla, który był zresztą też moim partnerem na mojej studniowce :lol:
Wrażenia super, fakt przed impreza jest jakaś obawa, jak to będzie, ale potem to już sama przyjemność :) To nie jest tak, że Twój partner jest przywiązany do nogi i tylko z nim się bawisz. Studniówka jest impreza klasową, bawisz się z całą klasa i nauczycielami. Mało jest tam piosenek wyciskających łzy, jeśli nie masz chłopaka.
A co do partnera... Jeśli nie ma się drugiej połówki najlepiej zabrać kogoś przy kim swobodnie się czujesz, z kim bawisz się, wygłupiasz, a noc minie tak szybko, że z chęcią by się to powtórzyło :)
Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie...

martino18 

Informacje

Dołączyła 952 dni temu
Osiedle: Śródmieście

Punkty: 5893
ja byłam z przyjacielem, wybawiłam się, choć nie sądzę, by on chciał to powtórzyć :figielek:

Ja swojej studniówki nie żałuję. Wspomnienia pozostana na zawsze-tego nikt mi nie odbierze!
"Vita grata est - altera ex parte"mc

silhouette 

Informacje

Dołączyła 897 dni temu
Osiedle: Nowe

Punkty: 3612
Ostrzeżeń:
 1/6/8
martino18 napisał/a:
Wspomnienia pozostana na zawsze-tego nikt mi nie odbierze!

Gorzej jeśli są to przykre wspomnienia. ;)
"Świat jest jeno szkołą szukania; nie o to chodzi, kto dopadnie, ale kto przemierzy piękniejszą drogę."
Michel de Montaigne

Profil Last.fm

martino18 

Informacje

Dołączyła 952 dni temu
Osiedle: Śródmieście

Punkty: 5893
tak naprawdę to w dużej mierze od nas zależy, jakie będą... Ja szłam nastawiona na zabawę i taniec... Więc tańczyłam i sie bawiłam, jak mogłam... A że partnera na parkiecie trochę wykończyłam... no cóż uprzedziłam, że ma się na to nastawić...
"Vita grata est - altera ex parte"mc

Dodaj link do tej podstrony na: Wykop.pl Wyczaj.to Śledzik Facebook Gwar Google
Odpowiedz do tematu Strona główna » Edukacja » Szkoła na luzie » Szkolne różności
» Temat: Studniówka