|
|
| Autor |
Wiadomość |
rafaloli

Informacje

Wiek: 16 Dołączył 197 dni temu Posty: 216 Skąd: Inowrocław Punkty: 376
|
|
Wysłany: Czw 21 Sty, 2010
|
|
Ja nie wiem jak to mnie będzie, pomimo że mam jeszcze ładny szmat czasu, to ja nie lubię wogle na żadne imprezy chodzić(chyba że jakieś prywatne grono znajomych ). Więc jestem ciekaw co z tego wyjdzie |
|
"Mądry może udawać debila. Debil nie może udawać mądrego." |
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 16 Dołączyła 857 dni temu Posty: 5679 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4158
|
|
|
|
|
Dzz

Informacje

|
|
|
|
| Cytat: | | Tu też, chociaż zawsze bym mogła jakiegos kumpla zabrać, ale to nie to samo i bym pewnie prędzej poszła do kibla, się poryczała i pojechała do domu, jakbym na te wszystkie zakochane pary patrzyła przez kilka godzin^ |
| Cytat: | | Bez paniki, dziewczyny, macie jeszcze rok/dwa lata. Do tego czasu znajdziecie sobie partnerow -.=. |
Nie no, rozumiem, bo sam nie jestem fanem tego typu imprez, ale poczekajcie osadami do tej 3 klasy, bo moze sie sporo do tego czasu zmienic. O to mi chodzilo. |
|
|
|
|
rafaloli

Informacje

Wiek: 16 Dołączył 197 dni temu Posty: 216 Skąd: Inowrocław Punkty: 376
|
|
|
|
Ja te wszystkie zakochane pary mam ... nie obchdzą mnie :lol: . Ale ja wogle nie jestem fanem imprez |
|
"Mądry może udawać debila. Debil nie może udawać mądrego." |
|
|
|
natka200990

Informacje

Wiek: 19 Dołączyła 695 dni temu Posty: 464 Skąd: Ino Punkty: 285
|
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010
|
|
Ludzie, studniówka to naprawdę nic wielkiego. Tuż przed impreza wszyscy o tym gadają (sukienka, buty, kosmetyczka, fryzjer). Ale tu wszystko zależy od waszego nastawienia
W tym roku byłam na 2 studniówkach, u kumpla, który był zresztą też moim partnerem na mojej studniowce :lol:
Wrażenia super, fakt przed impreza jest jakaś obawa, jak to będzie, ale potem to już sama przyjemność To nie jest tak, że Twój partner jest przywiązany do nogi i tylko z nim się bawisz. Studniówka jest impreza klasową, bawisz się z całą klasa i nauczycielami. Mało jest tam piosenek wyciskających łzy, jeśli nie masz chłopaka.
A co do partnera... Jeśli nie ma się drugiej połówki najlepiej zabrać kogoś przy kim swobodnie się czujesz, z kim bawisz się, wygłupiasz, a noc minie tak szybko, że z chęcią by się to powtórzyło |
|
| Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie... |
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 911 dni temu Posty: 4723 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5571
|
|
|
|
ja byłam z przyjacielem, wybawiłam się, choć nie sądzę, by on chciał to powtórzyć :figielek:
Ja swojej studniówki nie żałuję. Wspomnienia pozostana na zawsze-tego nikt mi nie odbierze! |
|
| "Vita grata est - altera ex parte"mc |
|
|
|
silhouette

Informacje

Wiek: 18 Dołączyła 856 dni temu Posty: 2563 Osiedle: Nowe
Punkty: 3120
|
|
|
|
| martino18 napisał/a: | | Wspomnienia pozostana na zawsze-tego nikt mi nie odbierze! |
Gorzej jeśli są to przykre wspomnienia. |
|
"Cats and rabbits
Would reside in fancy little houses
And be dressed in shoes and hats and trousers
In a world of my own"e.a. |
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 911 dni temu Posty: 4723 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5571
|
|
|
|
| tak naprawdę to w dużej mierze od nas zależy, jakie będą... Ja szłam nastawiona na zabawę i taniec... Więc tańczyłam i sie bawiłam, jak mogłam... A że partnera na parkiecie trochę wykończyłam... no cóż uprzedziłam, że ma się na to nastawić... |
|
| "Vita grata est - altera ex parte"mc |
|
|
|
|
|
|
|