|
|
| Autor |
Wiadomość |
silhouette

Informacje

Wiek: 18 Dołączyła 897 dni temu Posty: 2807 Osiedle: Nowe
Punkty: 3612
|
|
Wysłany: Czw 09 Paź, 2008
|
|
| Obecność na forum takich osób jak Aniołek, natka200990 i Haunebu to najlepszy dowód na to,że garówa ma poziom... |
|
"Świat jest jeno szkołą szukania; nie o to chodzi, kto dopadnie, ale kto przemierzy piękniejszą drogę."
Michel de Montaigne |
|
|
|
Adamitsu

Informacje

|
|
|
|
heh nie będe komentował bo mnie żywcem zjecie... aniołek ale jak bym przyszedł to ciebie nie będzie |
|
 |
|
|
|
aniolek
I`ll always have You :* 
Informacje

Wiek: 20 Dołączyła 950 dni temu Posty: 1790 Skąd: Ino Punkty: 865
|
|
|
|
Adaś skomentuj proszęę
oj no trudno się mówi - ale do szkoły fajnej byś chodził
silhouette, dzieki |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
natka200990

Informacje

Wiek: 19 Dołączyła 735 dni temu Posty: 464 Skąd: Ino Punkty: 285
|
|
|
|
tak tak, bardzo fajnej |
|
| Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie... |
|
|
|
Adamitsu

Informacje

|
|
|
|
ale LO 1 i LO 2 to też się JAKIEŚ SZKOŁY |
|
 |
|
|
|
natka200990

Informacje

|
|
|
|
Też są, ale my nie twierdzimy, że są gorsze albo lepsze.. Piszemy tylko, że to jest fajna szkoła i ją polecamy |
|
| Mówią, że gdy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części. Jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mężczyzny, natomiast całe nasze życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy. Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie... |
|
|
|
silhouette

Informacje

Wiek: 18 Dołączyła 897 dni temu Posty: 2807 Osiedle: Nowe
Punkty: 3612
|
|
|
|
| Ja chodzę do 2 LO i nie twierdzę, że moja szkoła jest lepsza od ZSP2. bo nigdy tam nie byłam , więc nie mogę właściwie nic stwierdzić... |
|
"Świat jest jeno szkołą szukania; nie o to chodzi, kto dopadnie, ale kto przemierzy piękniejszą drogę."
Michel de Montaigne |
| |
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
każda szkoła jest na swój sposób fajna. ja chodzę do mojej ukochanej garówy i lubię tam chodzić, jest na prawdę fajnie |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
Adamitsu

Informacje

|
|
|
|
| mi się garówa tylko z ciężką robotą kojarzy... |
|
 |
|
|
|
natka200990

Informacje

|
|
|
|
| Bo w garówie taki wysoki poziom, tylko się kuje kuje i kuje..więc ciężka robota jest..hehe.. :lol: |
|
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
oj to źle Ci się kojarzy nauczą, są też luzy ogółem jest fajnie
a lekcje technologi to bajka hehe |
|
|
|
|
Adamitsu

Informacje

|
|
|
|
| wieszz jesli ktoś chce to z każdej szkoły dobrze wyjdzie... |
|
 |
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
to prawda
ja mam sprawdzoną garówę i z ręką na sercu mogę Cię tam zaprosić |
|
|
|
|
Haunebu [Usunięty]
|
|
|
Ja nie bede sie oszukiwał, nie jest unas wysoki poziom, nie jest też tak krytyczny jak opisują to licealiści z ino.. Należy zwrócić przedewszystkim uwagę że dostajemy te same arkusze maturalne co uczniowie z konopy czy kaspra.. Do tego dochodzi egzamin zawodowy i praktyki...
A skoro już ktoś założył ten temat to może zechcecie ujawnić do jakich klas chodzicie ? |
|
|
|
|
Adamitsu

Informacje

|
|
|
|
A tu się okaże że koleżanka która siedzi 2 ławki dalej pisze |