|
|
| Autor |
Wiadomość |
ichbinfein
olevay system! 
Informacje

|
|
Wysłany: Sro 08 Kwi, 2009
|
|
dasz rade |
|
| come on baby, light my fire! |
|
|
|
Lukasus
Informacje

|
|
|
|
ja moge sie uczyc po 3h! nic mi nei wejdzie do glowy! |
|
|
|
|
aniolek
I`ll always have You :* 
Informacje

Wiek: 20 Dołączyła 909 dni temu Posty: 1789 Skąd: Ino Punkty: 864
|
|
|
|
to bierz to na spokojnie a część na logike bo inaczej się nie da |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
Lukasus
Informacje

|
|
|
|
słówka z anglika np sie uczylem 3 dni a zapamietalem 30 z 120 slowek i jeszcze wziela te co nie umialem ;/ ja to zawsze mam pecha!
[ Dodano: Sro 08 Kwi, 2009 ]
W SP zapamietywalem wszystko z lekcji a tera nie moge i w SP nie mialem ani jednej 1 w ciagu 6 lat a teraz hmm z 20? |
|
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
hmm moze jestes uz tym wszystkim zmeczony?
tylko najgorzej jak zaczniesz sie zbytnio wkurzac.. |
|
| Gdyby wszystko przepadło,a On jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało,a On zniknął,wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny,nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego :* |
|
|
|
Lukasus
Informacje

|
|
|
|
| Ja nie dam rady tego wszystkiego nadrobic bo do szpitala na operacje ide 20 kwietnia ;/ |
|
|
|
|
aniolek
Informacje

|
|
|
|
oj :*
moze jednak uda sie wyjsc na 2 chociazby, co? a ewentualnie jeden komis i jakos pojdzie. tylko potem bys sie musial wziac tak na maxa |
|
|
|
|
Lukasus
Informacje

|
|
|
|
| hmm z gegry wyjde bo mam prezentacje oddac i praca klasowa jest ale ja wtedy w szpitalu z polaka praca kl ja w szpitalu z angola praca klasowa ja szpital test z histy i praca klasowa i ja w szpitalu, rosyjski praca klasowa ja w szpitalu ;/ nie napisze tego wszystkiego |
|
|
|
|
MW14
Młodzieżowa Radna 
Informacje

Wiek: 16 Dołączyła 857 dni temu Posty: 5679 Skąd: Inowrocław Osiedle: Nowe
Punkty: 4158
|
|
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 911 dni temu Posty: 4723 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
Punkty: 5571
|
|
|
|
Lukasus, a może spróbuj pouczyć się z koleżanką lub kolegą? Wiem, ze to dziwnie może brzmieć, ale pogadaj z kims dobrym z tych przedmiotów, zawsze jak Ci to po ludzku ktos wyjaśni, to łatwiej chwycisz...
Z tym szpitalem faktycznie nieciekawie, ale z wszystkiego można wyjść... Trzeba tylko spokojnie dogadac się z nauczycielami, umówić na inne terminy... A moze i u nich spróbować, zeby coś wyjaśnili, bo nie rozumiesz. Czasem warto spróbować.
Życzę powodzenia!
A kto jeszcze Cię uczy? |
|
| "Vita grata est - altera ex parte"mc |
|
|
|
Lukasus
Informacje

|
|
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009
|
|
a mnie ucza tak
Pani Kaiser,Markiewicz czy jak jej tam , Gawarecki,Juszczak,Mrozinski, Od plasty nie pamietam, muzyki nie mam, techniki nie pamietam , matma Ładon, fizyka wice dyrektor tez nie pamietam nazwiska , Stefanska, Żywocka chyba tak sie nazywa a reszty nie pamietam |
|
|
|
|
martino18

Informacje

Wiek: 21 Dołączyła 911 dni temu Posty: 4723 Skąd: Inowrocław Osiedle: Śródmieście
|
|
|
|
no to mnie inni uczyli... Chyba tylko p. Juszczak się powtórzyła, chyba że pokręciłam nazwiska
A dzieję się tam coś ciekawego ostatnio? |
|
|
|
|
Lukasus
Informacje

|
|
|
|
Ostatnio Mam Talent był a tak to nuudy |
|
|
|
|
martino18

Informacje

|
|
|
|
| Mam Talent? Opowiedz;) |
|
|
|
|
Lukasus
Informacje

|
|
|
|
moja klasa na tym nie byla ale pierw trzeba bylo sie zglosic i potem wywiady itp i spiewaja graja na gitarze, maluja itp i potem roztrzygniecie bylo |
|
|
|
|
|
|
|
|